Algemeen

Doelstelling
Bedrijfshulpverleners die zijn opgeleid om binnen het bedrijf een voorpostfunctie te vervullen totdat de professionele hulpverleningsdiensten, zoals brandweer en ambulance arriveren. Tot die tijd zorgen zij dat een slachtoffer stabiel blijft, en kleine brand wordt geblust en zo nodig het pand te hebben ontruimd.

Introductie
Bij een BHV training opmaat stemmen wij de instructie en lesmiddelen zoveel mogelijk af op de situatie in het bedrijf. Dit stimuleert de betrokkenheid en motivatie van uw medewerkers en zorgt er voor dat zij bij een calamiteit weten hoe ze moeten reageren.

Wij maken samen met de opdrachtgever scenario’s die tijdens die dag beoefend worden met een lotusslachtoffer of de door ons geënsceneerde brand- of bommelding.

Tijdens deze training zullen de BHV-ers gebruik maken van hun eigen middelen. Dit heeft als voordeel dat zij ook tijdens calamiteiten weten hoe hun hulpmiddelen werken.

Voor wie
Bedrijfshulpverleners

Vooropleiding
BHV opleiding

Certificaat
Scholten BHV instituutcertificaat of een NIBHV examen af te leggen.

Duur/Locatie
2 dagdelen
Wenst u een eigen locatie te gebruiken dan gaan wij er van uit dat u een geschikte accommodatie kunt bieden, dat wil zeggen een rustige, goed geventileerde, verlichte en verwarmde ruimte waarin tafels en stoelen met voldoende tussenruimte ten behoeve van de cursisten aanwezig zijn.

De locaties waar de oefeningen gehouden worden de productie niet belemmeren.
De deelnemers beschikken over de juiste PBM’s om op die locatie te kunnen betreden.

Voor het praktijkgedeelte dient een (parkeer)terrein ter grootte van ± 100 m² ter beschikking te staan met een waterkraan in de directe nabijheid. En een stroomaansluiting 230 V

Maximaal aantal deelnemers
Maximaal 15 deelnemers per cursus

Inhoud
Inhoud Bedrijfshulpverlening op maat
Cursussentrainingen die op basis van BHV op maat kunnen worden gegeven zijn:
• Gevaarlijke stoffen.
• Herhalingscursus BHV.

Ook kunnen we een ontruimingsoefening houden tijdens de tranig. En op verzoek kan daar een verslag van worden gemaakt.

Kosten
De kosten voor een in-company op aanvraag.

Offerte aanvraag